28 Eylül 2014 Pazar

Vodafone fatura ödeme

Vodafone Faturalarınızı Kolayca Ödeyin

Vodafone müşterilerinin faturalarını kolayca ödeyebilmeleri için yeni bir hizmet başlattı ve bizim gibi özel işletmeler aracılığıyla komisyonsuz fatura ödeme imkânı sundu.
Diğer fatura ödeme merkezlerinin aksine, alışılagelmiş biçimde belli komisyon ücretleri ödemek zorunda kalmaksızın telefon faturalarınızı ödeyebileceksiniz. Tıpkı vodafone iletişim merkezlerindeki gibi… fakat işin güzel tarafı vodafone iletişim merkezlerine gitmek zorunda kalmayacaksınız.
Hızlı, Kolay, Pratik Fatura Ödeme İşlemi
Tek yapmanız gereken internetten web sitemize gelerek faturanızı ödeyip çıkmak. Evet, elinize faturanızı alın ve bilgisayarınızla internete girerek web sitemizi ziyaret edin. Hızlıca ve kolay bir şekilde telefon faturanızı ödeyin ve bir tek kuruş komisyon ödemeyin. İşte vodafone ile web sitemizden online fatura ödemek de bu kadar kolay!..

Komisyonsuz İşlem, Özel İndirim Fırsatı

Üstelik online fatura ödeme sistemimiz ile sadece komisyon ödemesi yapmaktan kurtulmakla kalmayıp, %10 indirim de elde ediyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken tek şey de sizin severek faydalandığınız ve memnun kaldığınız bu işlemi sevdiklerinizin ve dostlarınızın da kullanabilmelerini sağlamak amacıyla onlara haber vermek. Eş, dost, akraba, aile ve tüm çevrenizden sevdiklerinizi web sitemizden ve bu online hizmetimizden faydalanmak üzere bize yönlendirin ve  %10 indiriminizi kazanın.

Vodafone’dan Müşterilerine Özel

Köklü bir kurum ve uluslararası bir GSM Operatörü olan Vodafone’un müşterileri için sağladığı bu güzel hizmetten siz de bir an önce faydalanın ve mobil telefon faturalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde internetten ödeyin. Vodafone müşterilerini düşünüyor; siz de kendinizi düşünün. Zamanınızın kıymetini en iyi siz bilirsiniz. Bu yüzden web sitemizden online fatura ödemesi işleminin size sağladığı kolaylık ve zaman tasarrufunu, kullanınca anlayacak ve her zaman faturalarınızı ödemek üzere web sitemize geleceksiniz.
Sevdiklerinizi de getirin; hem onları da sevindirin, hem de siz indirim kazanın. İnternetin size sağladığı kolaylıklardan ve Vodafone’un sunduğu bu hizmetten faydalanın. Sizi de aramızda görmek bizim için mutluluktur.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder